Roepende Wolf

Over Roepende Wolf


Reliëf roepende wolf door Joe Wilson

ADHD, autisme en bipolaire stoornis

Roepende Wolf is een dame met een bijzonder brein. ADHD combineert ze vrolijk met Bipolaire stoornis -type 2- en een paar andere diagnoses. Binnenkort komt daar waarschijnlijk nog autisme (ASS) bij. Kijk gerust eens rond in haar excentrieke geest. Alle Overdenkingen, Quotes, Recepten en Gedichten reflecteren er fragmenten van. Als een caleidoskoop.

Doel

Een wolf in het wild roept om verschillende redenen. Hij wil contact maken met zijn soortgenoten en/of laten weten wie/waar hij is. Dat is precies waar Roepende Wolf naar streeft met deze blog. Ze probeert zichzelf te positioneren en zoekt verbinding met gelijkgestemden. Voel je je aangesproken? Huil dan terug met je eigen geluid.

Aanleiding

Op 3 maart 2010 wordt Roepende Wolf 39. Die dag maakt ze de balans op van haar leven. Tot haar grote schrik heeft ze geen idee wat ze met de rest van haar leven aanmoet. Dit is het begin van een zoektocht naar een aantrekkelijke toekomstvisie. Geen gemakkelijke opgave. Haar Bipolaire stoornis en ADHD zitten haar soms behoorlijk dwars…

Meer achtergrondinformatie vind je in de eerste blogpost (3 maart 2010): Nieuw programma.

Mobiel

Lees Roepende Wolf op je smartphone of tablet. De blog past zich aan aan je mobiele applicatie.

Voor de liefhebber: Zet Roepende Wolf op het beginscherm van je mobieltje/tablet. De site gedraagt zich dan als een app.

Avatar

Het plaatje op deze pagina is Roepende Wolf’s favoriete kunstvoorwerp. Het is een reliëf gemaakt door de Canadese kunstenaar Joe Wilson. Wolf kocht het tijdens een rondreis door zijn wilde land. Ze gebruikt het graag als haar virtuele representatie.

RW: 4 aprilt 2013