Roepende Wolf

Een poets maakt echt gelukkig!

Note to future self

Slapende witte wolf

Sinds een paar weken helpt Xs. ons met poetsen. Ze is onwaarschijnlijk snel en weet raad met iedere huishoudelijke catastrophe. Zo kunnen we eindelijk de oventhermometer weer lezen door het glas van de ovendeur. Ik schaamde me dood. Want dat bleek gewoon een kwestie van schuursponsjes…

Tot Xs. bevocht ik de chaos met lijsten en schema’s. Twee uur poetsen in de week was maximaal. Daarna kon ik alleen nog overprikkeld op de bank hangen en schreeuwen tegen mijn vriend. Ik was vergeten dat een thuis meer is dan taken en verwijten.

De hulp van Xs. maakt me echt gelukkig. Deze supervrouw raast iedere week door mijn woning. Zodat de basis altijd schoon genoeg is. Voor het eerst komt er bij mij weer energie/ruimte vrij om bezig te zijn met mijn huis-als-gezellige-plek. Ik wil de keukenkastjes opknappen en heb plannen voor de tuin.

Het beste van alles? Ik voel me niet langer schuldig. Mijn gezin en ik gedijen. En Xs. doe ik ook niet tekort. Huishoudelijk werk kost haar geen enkele moeite (!) Ze poetst graag en lijkt het wel gezellig te vinden bij ons. Enthousiast overlaadt ze ons met handige tips. Ik kan haar nu al niet meer missen.

Onthouden Wolf: als je het je enigszins kunt veroorloven is huishoudelijke hulp één van de beste dingen die je met je geld kunt doen.


0 reacties

Je kunt hier jouw reactie plaatsen.Reageren...


Met dit formulier kun je een reactie plaatsen.

  1. Naam (required)

    Email (required)

    Website

    Bericht